Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Lähetä viesti

Lähetä meille viesti, kun haluat antaa palautetta tai pyytää yhteydenottoa. Jos olet jo asiakkaamme, asiasi hoituu parhaiten, kun kirjaudut verkkopalveluun.

Valtakirja

Valtakirjan avulla voit valtuuttaa toisen henkilön hoitamaan vapaaehtoisten vakuutustesi vakuutus- ja korvausasioitasi LähiTapiolan kanssa toimistossamme ja puhelimitse. Alaikäisen lapsen osalta valtuutettu voi hakea korvausta myös verkkopalvelussamme.

Valtakirjalla ei voi hoitaa toisen puolesta lakisääteisen työtapatumavakuutuksen asioita.

Valtakirja tarvitaan, koska laissa määrätään vakuutussalaisuudesta.

Jos kyseessä on yritysasiakas, voit valtuuttaa toisen yrityksen käyttämään verkkopalvelua tästä osoitteesta.

Valtakirja vakuutustietojen saamiseksi ja vakuutusasioiden hoitamiseksi

Vakuutustietojen saamiseksi ja vakuutusasioiden hoitamiseksi annetulla valtakirjalla valtuutettu voi hoitaa valtuuttajan vakuutusasioita LähiTapiola-ryhmän vakuutusyhtiöissä sekä saada vakuutusasioiden hoitamiseksi tarvittavat tiedot. Valtuutettu voi saada tiedot vakuutusturvan sisällöstä ja vakuutusmaksuista. Tällä valtakirjalla valtuutettu ei voi irtisanoa valtuuttajan vakuutuksia eikä tehdä niihin muita kuin erikseen määriteltyjä vähäiseksi katsottavia muutoksia.

Valtakirja vakuutustietojen saamiseksi sekä vakuutus- ja korvausasioiden hoitamiseksi

Edellä mainittujen vakuutusasioiden lisäksi korvausasioiden hoitamiseksi annetulla valtakirjalla valtuutettu voi hoitaa valtuuttajan vapaaehtoisten vakuutusten vahinko- ja korvausasioita. Valtuutettu voi ilmoittaa vahingosta, hakea korvausta, sopia korvauksesta sekä vastaanottaa korvauksen. Valtuutettu voi saada korvausasian hoitamisen yhteydessä tietoonsa myös valtuuttajaa koskevia arkaluonteisiksi luokiteltuja terveydentilatietoja. Valtakirja koskee myös ennen valtakirjan antamista sattuneiden vahinkojen korvausasioita.

1

Valtuutettu (henkilö, jonka haluat valtuuttaa)

Haluan*

Nimi *
Henkilötunnus: *

Osoite *
 

Sähköpostiosoite
2

Valtuuttaja (omat henkilötietosi)

Nimi *
Henkilötunnus: *